Deux Architecten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 17 , 5492 AH Sint-Oedenrode, Noord-Brabant

E-mail

Over Deux Architecten

DEUX, het woord zegt het al: Twee. Twee architecten, maar ook Twee in de zin van Interieur én Exterieur: DEUX architecten te Sint-Oedenrode ontwerpt de buitenkant (DEUX exterieur), alsook de binnenkant (DEUX interieur) van de meest uiteenlopende ontwerpopdrachten.

Dit no-nonsense bureau vertaalt al jaren lang met succes de wensen van de klant in een goed, bruikbaar, eigen ontwerp. Of het nu een woning, een kantoor of een uitbreiding/verbouwing is, de wens van de klant staat centraal en samen met U wordt de ontwerpopgave aangegaan.

Dit geldt ook voor het interieur. Het inrichten van een ruimte, of het nu een woning of bedrijfsruimte is, is meer dan alleen het neerzetten van meubels of een likje verf tegen de muur. Ieder mens heeft tenslotte zijn of haar eigen wensen en behoeften. Deux Interieur vertaalt uw woonwensen naar een inrichtingsplan en houdt daarbij rekening met u en hoe u deze ruimte gaat gebruiken.

Erwin Pennings & Rob Neefs

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DEUXarchitecten/

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Deux Architecten in Kerkstraat 17, St Oedenrode Noord-Brabant 5492 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in St Oedenrode Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten St Oedenrode Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in St Oedenrode Noord-Brabant, 5492 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820173]