Akkermans Interieurbouw BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pastoor Palsstraat 1 , 4711 CN St. Willebrord, Noord-Brabant

E-mail

Over Akkermans Interieurbouw BV

Samen met uw idee ons advies en vakmanschap, maken wij voor U in onze werkplaats een exclusief interieur of maatmeubel.
Akkermans interieurbouw bv is als één mans timmerbedrijf opgericht in 1961 door dhr. Cor Akkermans en is begonnen met klein timmer- en interieurwerk zoals ramen, deuren, kastjes, toonbanken, etc, en verder gegroeid tot het maken van complete interieurs en verbouw van winkel, kantoor, horeca en particulieren.

Wij ontwerpen en maken interieurs op maat voor horeca, winkel, kantoor, projecten en uw woning, waarvan er geen één gelijk is. Samen met uw idee, ons advies en vakmanschap, maken wij voor u in onze werkplaats een exclusief interieur of maatmeubel. Heeft u na het bekijken van onze site het idee/gevoel dat wij iets voor u kunnen betekenen, aarzel niet en neem gerust, geheel vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Akkermans Interieurbouw BV in Pastoor Palsstraat 1, St. Willebrord Noord-Brabant 4711 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in St. Willebrord Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten St. Willebrord Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in St. Willebrord Noord-Brabant, 4711 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820402]