Arbeids- Fysiotherapie J van Camp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rozenkransstraat 65 , 4711 CW St. Willebrord, Noord-Brabant

E-mail

Over Arbeids- Fysiotherapie J van Camp

Praktijk voor Arbeids- en Fysiotherapie van José van Camp-van der Borst verzorgt Fysiotherapie en Arbeidsfysiotherapie, voor bedrijven en particulieren. Arbeidsfysiotherapie is fysiotherapie met een focus op arbeid en gezondheid. Ik kom hiervoor ook op het bedrijf om de werkplek te bekijken zodat ik de arbeidsrelevante factoren in kaart kan brengen, en kan onderzoeken of er sprake is van arbeidsgerelateerde klachten.

Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het aanmeten van semi-orthopedische steunzolen en sportinlays (zowel volwassenen als kinderen). Veel voet-, been-, knieklachten en blessures zijn gerelateerd aan een onjuiste stand of een verkeerd belastingspatroon van de voet. Ook rugklachten kunnen hierin een oorzaak vinden. De Air-Weight suplementen zijn flexibel zodat de spierfunctie niet wordt belemmerd. De meeste verzekeringen vergoeden deze zolen (gedeeltelijk).

Ook kan ik u adviseren bij het aanschaffen van braces en hulpmiddelen.

Service en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fysiotherapievancamp/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van St Willebrord Noord-Brabant

Is Arbeids- Fysiotherapie J van Camp in Rozenkransstraat 65, St Willebrord Noord-Brabant 4711 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in St Willebrord Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten St Willebrord Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in St Willebrord Noord-Brabant, 4711 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817787]