AudioView

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Graaf Hendrikstraat 3 B , 4651 TB Steenbergen nb, Noord-Brabant

E-mail

Over AudioView

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in hifi; tv; opname apparatuur; Digitale televisie ontvangst
Bij ons krijgt U een goed advies bij de aanschaf van apparatuur. Wij installeren de gekochte apparatuur vakkundig met de juiste toebehoren en hebben een eigen reparatiedienst.
Als u niet tevreden bent met uw eigen beeld of geluid, kunnen wij uw bestaande installatie aanpassen / verbeteren door deze goed aan te sluiten en/of instellen.

De hedendaagse apparatuur wordt steeds geavanceerder en is in staat om steeds beter beeld en geluid te produceren. Hierdoor is het belangrijk dat de apparaten met de juiste bekabeling worden aangesloten en vervolgens goed wordt ingeregeld. Een ander aspect is de ruimte waar de apparatuur gebruikt wordt.

Vaak zien en horen wij dat mensen zich ergeren aan al die kabels achter de apparaten. En zeker nu met de platte televisie, die ook regelmatig opgehangen wordt, is het natuurlijk geen gezicht als daar een bos kabels onder hangt.
Bij al deze problemen kunnen wij U bijstaan. Of het dan gaat om de benodigde bekabeling, het instellen of het netjes en vakkundig wegwerken van bekabeling of apparatuur.
Ook de nazorg is bij ons goed geregeld .Dus vragen naderhand, bij ons geen probleem. Graag extra uitleg over de apparaten, ook geen probleem. Apparaat defect, door ons opgehaald met eventueel bruikleen apparaat en in de meeste gevallen door onze eigen technische dienst gerepareerd.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/AudioView/1059592054070891

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AudioView in Graaf Hendrikstraat 3 B, Steenbergen nb Noord-Brabant 4651 TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Steenbergen nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenbergen nb Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Steenbergen nb Noord-Brabant, 4651 TB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3738988]