Auto Kar BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Bredastraat 1 , 4651 LR Steenbergen nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Auto Kar BV

De specialist van West-Brabant in de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.

Al sinds 1920 is Auto Kar in Steenbergen gevestigd. Vanaf 1954 zijn wij het vertrouwde adres in West-Brabant voor Volkswagen en sedert 1974 voor Audi. Na vele jaren als dealer, hebben we ervoor gekozen om als de specialist verder te gaan. Dat betekent dat u bij ons terecht kan voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Maar ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom. Hoe klein of groot uw 'technische probleem' ook is, wij zoeken voor u altijd de juiste oplossing.
Een team van vakkundige mensen zorgt voor service van een zeer hoog niveau. U bent klant en dat mag u bij ons ervaren. U kunt bij ons terecht voor aanschaf en het leasen van een nieuwe of gebruikte auto, het onderhoud van alle merken personen- en lichte bedrijfswagens, het huren van een auto en het aanschaffen van originele onderdelen en van accessoires. Daarnaast verzorgen wij de reparatie van schades aan uw auto.
We hebben een gratis haal-en breng service voor u. Dat betekent dat we u graag terug naar huis brengen of naar uw werk, wanneer uw auto bij ons staat voor onderhoud of reparatie. Uiteraard kunt u tegen geringe kosten ook een vervangende auto van ons meekrijgen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/autokarbv
Twitter: https://twitter.com/AutoKarBV

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Auto Kar BV in Van Bredastraat 1, Steenbergen nb Noord-Brabant 4651 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Steenbergen nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenbergen nb Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Steenbergen nb Noord-Brabant, 4651 LR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718526]