DMW Van Dijk Montagewerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Acacialaan 30 , 4651 KB Steenbergen nb, Noord-Brabant

E-mail

Over DMW Van Dijk Montagewerken

Van Dijk Montagewerken, Uw veelzijdige montagebedrijf te Steenbergen, Noord-Brabant.

Voor de mensen die ons nog niet kennen. Waar staan de letters DMW voor? Van Dijk Montage Werken. We hopen u met deze site een goede indruk te kunnen geven waar DMW voor staat.
Voor de mensen die al bekend zijn met ons, die weten dat kwaliteit en vakmanschap bij ons in hoog vaandel staan. Met onze ruim 25 jaar ervaring, met name in de keukens proberen bij uw keuze altijd rekening te houden met een juiste kwaliteit/prijs verhouding. Zodat u tevreden kan terugkijken op hetgeen wij bij u hebben gerealiseerd.
Verder zijn wij gespecialiseerd in projectmatig werken in de bouw. Hiervoor zijn wij VCA gecertificeerd en zijn we ook voorzien van een VAR –verklaring. Verder doorlopen wij jaarlijks een aantal trainingen om van de nieuwste technieken op de hoogte te blijven en ook toe te kunnen passen.
Wij kunnen van A tot Z uw complete verbouwing van uw keuken of badkamer realiseren . Van verwijderen van uw oude keuken of badkamer, van verleggen van leidingwerk tot het afwerken van uw keuken, badkamer of zolder.Met onze verkoop komen we bij u langs met onze laptop kunnen we samen direct digitaal een uitwerking maken van uw keuken. En omdat we bij uw thuis langskomen kunnen we gelijk een goed beeld krijgen of hetgeen u op het oog heeft ook verwezenlijkt kan worden. Daarbij kan direct ingemeten worden en kan een bestelling van wat u wilt gaan kopen sneller worden ingezet. Hierdoor wordt de levertijd aanzienlijk verkort.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Steenbergen nb Noord-Brabant

Is DMW Van Dijk Montagewerken in Acacialaan 30, Steenbergen nb Noord-Brabant 4651 KB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Steenbergen nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenbergen nb Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Steenbergen nb Noord-Brabant, 4651 KB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825899]