Heijmans Autoschade Service Steenbergen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koperslagerij 7 , 4651 SK Steenbergen nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Heijmans Autoschade Service Steenbergen

Het herstellen van auto's wordt steeds complexer. Airco's, airbags en voor-en achteruitsignalering zijn maar een paar voorbeelden van de nieuwe technieken die in auto's zijn verwerkt. Autoschade Service Heijmans heeft alle kennis en apparatuur in huis om hier mee om te gaan. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technieken om uw auto weer 100% te herstellen. Zo hebben wij een richtbank, die door middel van 6 hydraulische armen de chassis weet te richten. Met behulp van een lasermeetsysteem kan gecontroleerd worden of deze weer aan de fabrieksmaten voldoet. Met het moderne Miracle-systeem kunnen onderbalken, portieren en schermen uitgedeukt worden, waar normaal gesproken vernieuwen de enige oplossing zou zijn.

Niet alleen kwaliteit staat bij Heijmans hoog in het vaandel. De reparatiekosten zijn zeker zo belangrijk. Met restylen (uitdeuken zonder spuiten), spotrepair en andere alternatieve reparatiemethoden proberen we de schadelast binnen de perken te houden.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Heijmans Autoschade Service Steenbergen in Koperslagerij 7, Steenbergen nb Noord-Brabant 4651 SK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Steenbergen nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenbergen nb Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Steenbergen nb Noord-Brabant, 4651 SK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820164]