Hezemans Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Welbergsedijk 29 , 4651 TC Steenbergen nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Hezemans Fysiotherapie

De NVFS sportfysiotherapeut®

De NVFS sportfysiotherapeut® is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in sport en sporters. Na zijn studie fysiotherapie heeft hij zich verder geschoold tot sportfysiotherapeut. Daardoor weet hij welke eisen een sport aan het lichaam stelt, wat bewegen met ons doet en hij weet wat de motivatie van sporters is.

De NVFS sportfysiotherapeut® is geregistreerd bij het centraal kwaliteitsregister (CKR) van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en is lid van de NVFS – de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg. Deze registratie verzekert je dat de NVFS sportfysiotherapeut® bij- en nascholingen volgt en naar congressen gaat. Oftewel: hij heeft de meest actuele kennis en vaardigheden in huis.

Dit stelt hem in staat om jou op het vlak van sport en gezondheid te adviseren, te behandelen en te begeleiden. Dat geldt niet alleen in een medische setting - als de dokter je doorverwijst. Je kunt zelf rechtstreeks metde NVFS sportfysiotherapeut® een afspraak maken. Welke afspraak of behandeling voor vergoeding in aanmerking komt, is afhankelijk van je verzekering.

In 2005 is een werkgroep met fysiotherapeuten uit het Revalidatiecentrum Schoondonck te Breda, Ziekenhuis Lievensberg te Bergen op Zoom, Amphia Ziekenhuis te Breda en het Franciscus Ziekenhuis te Roosendaal, bijeengekomen om samen te werken aan continuïteit van de fysiotherapeutische behandeling van patiënten met COPD.

Het doel van deze samenwerking is:

- afspraken maken ten aanzien van verwijzing van patiënten met COPD naar eerste-lijns praktijken voor fysiotherapie.

- optimale afstemming van de behandeling van patiënten met COPD.

- communicatie en rapportage van de relevante patiënten gegevens.

- delen van vakinhoudelijke kennis met elkaar.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hezemans Fysiotherapie in Welbergsedijk 29, Steenbergen nb Noord-Brabant 4651 TC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Steenbergen nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenbergen nb Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Steenbergen nb Noord-Brabant, 4651 TC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826817]