Rose Mary Natuurlijke Huidverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Gaverenlaan 8 , 4651 CT Steenbergen nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Rose Mary Natuurlijke Huidverzorging

Graag stel ik mijzelf aan u voor,
mijn naam is Natasja Loos (1970). Ben sinds 1994 Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste, erkend Dr. Hauschka Therapeute en sindsdien werkzaam in mijn eigen praktijk.

Begin jaren '90 kwam ik in contact met de producten van Dr. Hauschka Cosmetica. De filosofie en de speciale ritmische behandelingen maakte mij meteen enthousiast. In 1994 ben ik voor Dr. Hauschka therapeute in Duitsland opgeleid. Sinds 2005 ben ik ook een officiële Weleda Partner schoonheidssalon.

In mijn praktijk werk ik uitsluitend met biologische en 100% natuurzuivere producten van de merken Dr. Hauschka en Weleda. Tevens bied ik, exclusief in de regio, de Klassieke Dr. Hauschka behandeling, Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling en de Weleda Wellness- en Mamabehandeling!

Het is mijn passie om huidproblemen op te lossen, mensen te laten ontspannen en een gevoel van welbehagen te geven. Schoonheid komt van binnenuit en graag help ik u met het bereiken van de balans, tussen het innerlijk en het uiterlijk, met gebruik van eerlijke huidverzorgingsproducten die de huid van buitenaf verbeteren en mooi houden.

Natuurzuiver, biologisch, milieuvriendelijk en goed voor jezelf zorgen zijn belangrijke begrippen voor mij en voor veel andere mensen. Tegenwoordig leven wij in een hectische consumptiemaatschappij waardoor wij snel aan onszelf en de natuur voorbij gaan. Rose Mary Natuurlijke Huidverzorging biedt schoonheid en wellness in de zuiverste vorm.

Kijkt u rustig rond op mijn site, mocht u liever telefonisch informatie willen hebben of een afspraak willen maken dan kunt u mij bellen/mailen: zie Contactgegevens

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/RoseMarySteenbergen/
Twitter: https://twitter.com/rosemary_natas

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rose Mary Natuurlijke Huidverzorging in Van Gaverenlaan 8, Steenbergen nb Noord-Brabant 4651 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Steenbergen nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenbergen nb Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Steenbergen nb Noord-Brabant, 4651 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826064]