Rowac Accountants en Belastingadviseurs BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: David van Orliensstraat 40 , 4651 AJ Steenbergen nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Rowac Accountants en Belastingadviseurs BV

Rowac Accountants en Belastingadviseurs is opgericht in 1994 en is actief op het gebied van accountancy en belastingtechnisch advies. Wij zijn als kantoor sterk gericht op het midden- en kleinbedrijf. Diverse middelgrote bedrijven en kleine zelfstandigen mogen wij dan ook tot onze klantenkring rekenen. Deze behoren tot alle denkbare branches, van detailhandel tot groothandel en van IT tot bouwnijverheid.

De bedrijfsvorm waarin zij hun onderneming uitoefenen, varieert van een eenmanszaak tot zeer uitgebreide holdingstructuren. Naast regionale klanten behoren ook internationale ondernemingen tot ons klantenpakket. Onze organisatie is aangesloten bij het NBA, de SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten) en de RB (Register van Belastingadviseurs).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rowac Accountants en Belastingadviseurs BV in David van Orliensstraat 40, Steenbergen nb Noord-Brabant 4651 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Steenbergen nb Noord-Brabant, 4651 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817717]