Ken Kemerink Hoveniersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoeveneind 49 , 4847 NE Teteringen, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Breda

E-mail

Over Ken Kemerink Hoveniersbedrijf

Geschiedenis

Het hoveniersbedrijf Boon Kemerink komt voort uit het hoveniersbedrijf Boon, waarin we reeds 40 jaar ervaring hebben in de aanleg en onderhoud van tuinen en waarmee op een flexibele wijze aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Sinds januari 2009 is een VOF opgericht waarin Jan Boon samen met Ken Kemerink als voormalig personeelslid de jarenlange samenwerking duurzaam voortzet onder de naam ''Hoveniersbedrijf Boon-Kemerink''.

De klanten die al jarenlang gebruik maken van de vakkundige diensten, zijn hiermee verzekerd van een professionele en persoonlijke dienstverlening, waarin betrokkenheid en een open bedrijfscultuur centraal staan.

Of het nu gaat om een particuliere tuin of de verzorging van een geheel bedrijfsterrein. Hoveniersbedrijf Boon-Kemerink heeft zich in de regio reeds bewezen als een volwaardig partner.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Teteringen Noord-Brabant

Is Ken Kemerink Hoveniersbedrijf in Hoeveneind 49, Teteringen Noord-Brabant 4847 NE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Teteringen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Teteringen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Teteringen Noord-Brabant, 4847 NE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816520]