Aa Accountantskantoor VOF Van der

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bredaseweg 219 , 5038 NE Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Aa Accountantskantoor VOF Van der

Accountantskantoor van der Aa is een gerenommeerd en dynamisch accountantskantoor, voornamelijk actief in het Midden en Kleinbedrijf en de vrije beroepsbeoefenaren. Ons kantoor is opgericht in 1965 door J.R.A. van der Aa en is gevestigd in Tilburg. Sinds 2001 wordt het familiebedrijf voortgezet door de broers Berend-Jan en Hugo van der Aa.
In een relatie met onze cliënten staan open communicatie en korte lijnen centraal. Zij vormen de basis voor een jarenlange relatie en een goed contact met u als cliënt. Wij willen nauw betrokken zijn bij u als ondernemer en willen derhalve ook frequent met u in contact zijn. Het liefst spreken we maandelijks met u af om het reilen en zeilen van uw onderneming door te nemen. Uw belangen worden bij ons behartigd door een vaste contactpersoon welke bekend is met uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring en door ons uitgebreide cliëntenbestand zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in elke branche, zodat wij u op de juiste tijd en op de juiste wijze kunnen informeren en adviseren.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aa Accountantskantoor VOF Van der in Bredaseweg 219, Tilburg Noord-Brabant 5038 NE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5038 NE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3662973]