ANAC Carwash Tilburg Kraaiven

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kraaivenstraat 22 , 5048 AB Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over ANAC Carwash Tilburg Kraaiven

ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België. Bij ANAC wast u uw auto snel, veilig en superschoon!
Het concept van ANAC is gestoeld op bewuste keuzes en een hoge servicegraad. De wasstraten hebben een grote capaciteit waardoor de wachttijden minimaal zijn.
ANAC maakt gebruik van textielstroken en gebruikt niet-agressieve zeepsoorten, wat veel veiliger is voor uw auto en het milieu. Bij ANAC Carwash draait het om klantvriendelijkheid.

September 2011 is ANAC Carwash aan de Kraaivenstraat in Tilburg geopend. Innovatief hier is de autopoetsstraat, waar de auto na een wasbeurt nog extra gepoetst kan worden. Ook de mogelijkheid om busjes tot 2.80 m hoogte te laten wassen in onze speciale roll-over. ANAC Carwash, dé topklasse in auto wassen!

Wie slim is kiest voor de prepaid Waspas. U profiteert direct van aantrekkelijke kortingen. En wanneer u zich registreert pakt u nog meer voordeel!
Het opladen is eenvoudig. U betaalt snel en veilig met Ideal. Uw saldo wordt direct aangepast! Eenvoudig en veilig. Geen gedoe met contant geld, geen oponthoud in de wasstraat.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Wash

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tilburg Noord-Brabant

Is ANAC Carwash Tilburg Kraaiven in Kraaivenstraat 22, Tilburg Noord-Brabant 5048 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bus diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Bus per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5048 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821173]