Arie Uijens Administratiekantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heraclesstraat 8 , 5048 CG Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Arie Uijens Administratiekantoor

Even voorstellen…………

Administratiekantoor Arie Uijens is een jong bedrijf en staat sinds 2011 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Jong, maar wel met een flinke dosis ervaring. Na meer dan 20 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest als administrateur en later als manager administratie en personeelszaken, is met veel overtuiging de keuze gemaakt om een eigen bedrijf op te starten. Na een korte periode vanuit kantoor aan huis te hebben gewerkt, is de overstap gemaakt naar een kantoor in Het Huis van de Logistiek aan de Heraclesstraat in Tilburg. Enerzijds om ruimte te creëren voor collega Daphne van Duin, die vanaf 2013 ondersteuning biedt bij de – inmiddels – vele werkzaamheden, anderzijds om beter bereikbaar te zijn voor diverse klanten in de directe omgeving. De deur staat altijd voor u open……

Veel ondernemers of particulieren zijn ´s avonds of in het weekend met hun administratie bezig en willen dan graag contact met hun administrateur hebben. Dit is voor Administratiekantoor Arie Uijens geen probleem. Wij hebben ook kantoor aan huis en zijn vrijwel altijd telefonisch bereikbaar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/AdministratiekantoorArieUijens/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Arie Uijens Administratiekantoor in Heraclesstraat 8, Tilburg Noord-Brabant 5048 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5048 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229103]