BB Diensten Verhuizingen met Meer Service

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Galjoenstraat 43 E , 5017 CL Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over BB Diensten Verhuizingen met Meer Service

BB Diensten is de specialist in Tilburg en omstreken voor het betaalbaar en zorgeloos verhuizen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen. BB Diensten vervoert niet alleen uw eigendommen maar zorgt er desgewenst ook voor dat in uw nieuwe woning lampen worden aangesloten, gordijnen worden opgehangen en schilderijen hun nieuwe plaats krijgen.

Tevens bemiddelen wij in vloeren en voorkomende schilderwerken. Als extra service kunnen wij bieden dat we ook voor u zorg dragen dat al uw abonnementen van leveranciers van gas, water en energie naar uw nieuwe woning overgaan alsmede de abonnementen van kabelaanbieders van uw telefonie en internet.
Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat uw oude woning bezemschoon en in de oude staat wordt opgeleverd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is BB Diensten Verhuizingen met Meer Service in Galjoenstraat 43 E, Tilburg Noord-Brabant 5017 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5017 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229247]