Bento Presentaties

Afdrukken

Is Bento Presentaties incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kapitein Hatterasstraat 23A , 5015 BB Tilburg, Noord-Brabant

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Bento Presentaties

Bento is de specialist op het gebied van presentaties. Bento ondersteunt sprekers en bedrijven bij de ontwikkeling van nieuwe presentaties of bijstelling van bestaande presentaties. In het ontwikkelen en structureren van de inhoud tot het ontwerpen van de visuele presentatie in bijvoorbeeld PowerPoint. Daarnaast trainen en coachen we sprekers in het geven van hun presentatie; van non-verbale communicatie tot persoonlijke stem-coaching.

Bento laat sprekers overtuigen!

Kaart

Producten en diensten

Presentatie-ontwerp

07-08-2016

Ontwerp van presentaties; van inhoud tot en met visuele vormgeving.Andere diensten in de buurt van Tilburg Noord-Brabant

Is Bento Presentaties in Kapitein Hatterasstraat 23A, Tilburg Noord-Brabant 5015 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ontwerp diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Ontwerp per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5015 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226408]