Blaak Fysiotherapie De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beeklaan 109 , 5032 AD Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Blaak Fysiotherapie De

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk gelegen in de wijk "De Blaak" in Tilburg. Wij werken op dit moment in de praktijk met 4 collega's. 2 algemeen fysiotherapeuten, een (kinder)bekkenfysiotherapeut en een oedeemtherapeut.

Wat doen wij?
Fysiotherapie in de meest brede zin. Van nekklachten en hoofdpijn tot een hielspoor. Revalidatie na een nieuwe (heup-, knie-, schouder-)prothese, sportgerelateerde blessures, houdingsafwijkingen. Maar ook neurologische aandoeningen behandelen we. (oa. NAH, CVA , MS, neuromusculaire aandoeningen en M. Parkinson)

Daarnaast is er de mogelijkheid om als aanvulling op de therapie of na de therapie te blijven sporten, Dit wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraars, want het valt niet onder ze zorgverzekeringswet. Vraag anders na bij uw zorgverzekeraar.

In de praktijk is ook een bekkenfysiotherapeute aanwezig voor o.a. behandeling van (stress)incontinentie en klachten die met het bekken of de bekkenbodem te maken hebben. Ze is ook geregistreerd kinderbekkenfysiotherapeute. Daarnaast is er in de praktijk een oedeemtherapeute voor de behandeling van oedemateuse klachten na bijv. een borstamputatie. Maar ook lipoedeem wordt behandeld. Er wordt volgens de "zachte" als ook de "harde" methode behandeld, afhankelijk wat nodig is voor het soort oedeem. De oedeemtherapeute is ook bandagiste en meet steunkousen aan.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Blaak Fysiotherapie De in Beeklaan 109, Tilburg Noord-Brabant 5032 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5032 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825307]