Broekhoven Containerverhuur & Transport Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keizersakker 12 , 5032 PM Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Broekhoven Containerverhuur & Transport Van

Van Broekhoven is een familiebedrijf dat langzaam is gegroeid. Jan van broekhoven was van oudsher melkveehouder. Zoon Toon hielp zijn vader op de boerderij.
In 1964 begon Toon wat werk te doen bij boeren in de buurt. Onder andere kunstmeststrooien en grasmaaien In 1968 werd een nieuwe tractor aangeschaft met
cyclomaaier, een pers en een tweeschaarploeg. Al snel kwam daar een giertank van 3800 liter bij en werd de melkrit opgepakt. Zo ging het rustig verder.
Totdat in 1972 Toon en Jac samen onder de naam VOF Gebr. Van Broekhoven verder gingen. Er werden meer machines aangeschaft en een tweede melkrit kwam erbij.
Broer Piet werd mee ingeschakeld en het eerste personeelslid was in dienst. Gevolgd door Ad en Mark In 1984 is de eerste vrachtwagen aangeschaft en is begonnen met een beetje grondwerk erbij te doen. Op 1 jan 2000 is Corne mee in de VOF gekomen en is een nieuwe BV opgericht met de overname van C.Witlox BV ook het is grondwerk uitgegroeid tot wat het nu is.
Nu zijn we met ruim 20 personeelsleden en hebben we ons loonwerk uitgebreid met transport en grondwerk: Gebr. Van Broekhoven VOF voor loonwerk, transport en afvalcontainers en Van Broekhoven Grondwerken BV voor transport, grondwerk, sloopwerk.

Onze afdeling loonwerk is als dienstverlenend bedrijf actief in de agrarische sector en in de cultuurtechnisch voor gemeente en andere instellingen. Voor ons transport hebben we vrachtwagens met haakarmsysteem voor de afzetcontainers en auto’s met een vaste bak.

Ons transport bestaat voornamelijk uit los gestort materiaal. Voor het transport van groot materieel hebben we een dieplader en we hebben een steenoplegger voor het transport van bestratingsmateriaal. In onze werkplaats worden bijna alle voorkomende reparaties in eigen beheer uitgevoerd.

Grond- en sloopwerk is een andere tak van ons bedrijf. Voor het uitgraven van bouwputten, het leggen van riolering, straatwerk, slopen en alles wat daar bij komt kijken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Broekhoven Containerverhuur & Transport Van in Keizersakker 12, Tilburg Noord-Brabant 5032 PM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5032 PM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229217]