Broekhoven Containerverhuur & Transport Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keizersakker 12 , 5032 PM Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Broekhoven Containerverhuur & Transport Van

Van Broekhoven is een familiebedrijf dat langzaam is gegroeid.

Nu zijn we met ruim 30 personeelsleden en hebben we ons loonwerk uitgebreid met transport en grondwerk: Gebr. Van Broekhoven VOF voor loonwerk, transport en afvalcontainers en Van Broekhoven Grondwerken BV voor transport, grondwerk, sloopwerk.

Onze afdeling loonwerk is als dienstverlenend bedrijf actief in de agrarische sector en in de cultuurtechnische voor gemeenten en andere instellingen. Wij beschikken over vrachtwagens met haakarmsysteem voor de afzetcontainers en auto’s met een vaste bak. Met de kraanwagen kunnen we o.a. big bags vervoeren.

Ons transport bestaat voornamelijk uit los gestort materiaal zoals grond en diverse soorten zand en grind. Het afvoeren van uw afval kan middels containers maar ook met een big bag die u bij ons kunt komen halen. Zodra uw container of big bag vol is, komen wij hem halen.

Voor het transport van groot materieel hebben we een dieplader en we hebben een steenoplegger voor het transport van bestratingsmateriaal. In onze werkplaats worden bijna alle voorkomende reparaties in eigen beheer uitgevoerd.

Grond- en sloopwerk is een andere tak van ons bedrijf. Voor het uitgraven van bouwputten, het leggen van riolering, straatwerk, slopen en alles wat daar bij komt kijken.

Ook voor gladheidbestrijding kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat uw bedrijventerrein goed bereikbaar blijft bij vorst en sneeuwval.

Kijk gerust op onze website voor meer informatie.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Broekhoven Containerverhuur & Transport Van in Keizersakker 12, Tilburg Noord-Brabant 5032 PM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5032 PM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229217]