Carrousel Lunchroom

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schouwburgring 1 , 5038 TK Tilburg, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Carrousel Lunchroom

Het huisgemaakte gebak, de lunchtips en de bonbon bij de koffie maken de Carrousel een unieke zaak. De Carrousel is een uitstekende plek voor winkelend publiek om even tot rust te komen. Met het grote terras rondom de zaak en de vele zitplaatsen binnen is iedereen welkom! Ook kunt u regelmatig genieten van live muziek.

Lunchroom de Carrousel heeft een uitgebreide meunkaart. Van verse smoothies tot rijkelijk gevulde salades. Genoeg keus en voor iedereen wat wils.. en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Wij richten ons op het serveren van kwalitatief goede gerechten, waarbij de keuze groot is en alleen gewerkt wordt met verse ingrediënten. Elke dag kunt u kiezen uit 12 verschillende lunchtips. Dit zijn gerechten waarbij een heerlijk kopje tomatensoep wordt geserveerd. De kaart, die regelmatig aangepast wordt, biedt een kleur aan smakelijke en prachtig aangeklede gerechten, zoals soepen, uitsmijters, salades, rijkelijk belegde broodjes en boeren tosti’s.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr - Za
-
Do
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Tea

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Carrousel Lunchroom in Schouwburgring 1, Tilburg Noord-Brabant 5038 TK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Catering diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Catering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5038 TK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819611]