Beton Cire , Beton Ciré

Beton Cire , Beton Ciré van Concrete Fashion BV

Door: Concrete Fashion BV  20-01-2012
Trefwoorden: Fashion, Beton, Service En Onderhoud

Beton Ciré betondesign voor alle ondergronden speciaal voor badkamers en keuken.
 
Beton Ciré is een nieuw product en is op alle ondergronden te gebruiken, zowel op flexibele als harde ondergronden. Het zorgt voor de unieke uitstraliing van beton. Het product is na toepassing 2 mm dik. Zo kan van uw oude keuken een ultramoderne keuken gemaakt worden. Zowel op wanden als vloeren op ijzer als op hout. Dit produkt is ook zeer geschikt voor natte ruimtes (badkamer, douche, sauna, zwembad) en kan zonder breekwerk over uw bestaande tegelwerk geplaatst worden. In tegenstelling tot de laboratoriumlook van poly-urethaan/betonlook is dit levendig en natuurlijk van uiterlijk, tevens slijtvaster en duurzamer. Kortom, beton ciré is toe te passen in werkelijk elke ruimte op alle ondegronden. Heeft u een bedrijf dan kunnen wij voor u een klantenbalie of bar designen. Custum made. Na een gesprek en de keuze van de kleuren maken wij een 3-d tekening van uw bar receptie of klantenbalie. Dit in kleur om u een zo goed mogelijke inpressie te geven van uw nieuwe meubelstuk. Ook hiermee is het dat de kleuren indicatief zijn en vlekken gaatjes enz niet op bestelling gaan. Beton cire kan niet zonder vlekken of spaanstreken geplaatst worden. De concrete creater maakt alles met de hand en dit geeft het zijn uitstraling. Het geeft een uiterlijk van lang geleden geplaatst beton.

Voor mooie beton ciré foto´s http://www.concretefashion.nl/index.php/betoncire

Trefwoorden: Aanrechtbladen, Beton, Beton meubel, Betondesign, Betonlook, Betonvloer, BV, Concrete, Designbeton, Fashion, gepolierde beton, Keukenbladen, onderhoudsvrij beton, Service En Onderhoud, Sierbeton, Woonbeton,

Andere producten en diensten van Concrete Fashion BV

Printbeton beton design tuin van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

Printbeton beton design tuin

Gegarandeerd onkruidvrije terrassen door het uitblijven van voegen. Zeer onderhoudsvriendelijk betonnen terras.  


betonnen keukenbladen van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

betonnen keukenbladen

Onderhoudsvriendelijke en vlekvrije lichte betonnen keukenbladen of straks zelfs onderhoudsvrije keukenbladen die te tillen zijn.


Beton Floor Ciré , betonfloor cire van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

Beton Floor Ciré , betonfloor cire

Geplaatst door gediplomeerde applicateurs en bijzonder slijtvast. Natuurlijke beton vloer look


Woonbeton van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

Woonbeton

De door Concrete Fashion gemaakte woonbeton beton vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en bijna niet te krassen. Garantiepoetsbeurt na de verhuizing en jaarvoorraad was zijn een service van ons om uw vloer in topconditie te houden. Tevens zijn wij bezig met een onderhoudsvrije woonbeton te ontwikkelen.