Beton Floor Ciré , betonfloor cire

Beton Floor Ciré , betonfloor cire van Concrete Fashion BV

Door: Concrete Fashion BV  20-01-2012
Trefwoorden: Fashion, Beton, Betonlook

 Beton-floor ( ciré )

                                         Trendy beton vloerbedekking..

Beton-Floor is een nieuw type Beton-Cire dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Beton-Floor geeft een natuurlijk beton-look en is geschikt voor grote oppervlaktes. Net als Beton-Cire is Beton-Floor verkrijgbaar in ruim 100 verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een woon-beton dat bij uw woning past. Beton-Floor is een specialistisch woonbeton dat uw vloer net even dat beetje extra geeft, wat uw woning uniek maakt. Dit jaar heeft de importeur zijn nieuwe beton-floor ( beton-ciré speciaal voor op de vloer en aangebracht door gediplomeerde mensen) gelanceerd tegen een extreem scherpe prijs. Een moderne gladde betonvloer met een matte finish en de schakeringen van echt beton. Makkelijk te reinigen en trendy. Uitermate geschikt voor vloerrenovatie en voor over de nieuwe cementdekvloer in uw opgeleverde woning. Met zijn 2 tot 3 mm kan deze dus eigenlijk overal geplaatst worden. Beton-floor ( ciré ) is te gebruiken op bijna alle vloerondergronden. Ook geschikt in kantoor en winkelruimte. Tevens kan deze buiten geplaatst worden.
Wij kunnen deze aanbieden vanaf  € 69,95 / m2 exclusief BTW vanaf 30 m2.
Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak om de workshop voor beton-ciré bij te wonen of de showroom te zien.
Groetjes Team Concrete Fashion   - 

Trefwoorden: Beton, Betondesign, Betonlook, Betonvloer, Concrete, Designbeton, Fashion, gepolierde beton, onderhoudsvrij beton, Sierbeton, Woonbeton,

Andere producten en diensten van Concrete Fashion BV

Printbeton beton design tuin van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

Printbeton beton design tuin

Gegarandeerd onkruidvrije terrassen door het uitblijven van voegen. Zeer onderhoudsvriendelijk betonnen terras.  


betonnen keukenbladen van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

betonnen keukenbladen

Onderhoudsvriendelijke en vlekvrije lichte betonnen keukenbladen of straks zelfs onderhoudsvrije keukenbladen die te tillen zijn.


Beton Cire , Beton Ciré van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

Beton Cire , Beton Ciré

Onbeschrijfelijk veel design mogelijkheden, super onderhoudsvriendelijk.


Woonbeton van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

Woonbeton

De door Concrete Fashion gemaakte woonbeton beton vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en bijna niet te krassen. Garantiepoetsbeurt na de verhuizing en jaarvoorraad was zijn een service van ons om uw vloer in topconditie te houden. Tevens zijn wij bezig met een onderhoudsvrije woonbeton te ontwikkelen.