Printbeton beton design tuin

Printbeton beton design tuin van Concrete Fashion BV

Door: Concrete Fashion BV  20-01-2012
Trefwoorden: Fashion, Beton, Service En Onderhoud

 Printbeton: moderne vloeren of design-beton sierbestrating

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de mooiste sierbestrating van beton in uw tuin of een waterdichte betonvloer in woonkamer, badkamer, douche, keuken of elders in uw woning. Wij leveren van nostalgisch printbeton terrassen  tot moderne beton design tuinen met zeer weinig onderhoud , betaalbaar en straalt persoonlijkheid uit. Door alle kleuren en motieven kan er heel makkelijk bepaalde persoonlijke tinten gebruikt worden. New meets Old is ook een mogelijkheid bijvoorbeeld. Woonbeton gebruikt in de tuin gecombineerd met print.  Neem voor printbeton vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak op de locatie om de sfeer te proeven en te horen wat jullie willen en nog belangrijker , beslist niet willen. 

Voor wat zwijmelfoto´s http://www.concretefashion.nl/index.php/vloeren .

Trefwoorden: Beton, Betondesign, Betonlook, Betonvloer, Concrete, Designbeton, Fashion, gepolierde beton, Keukenbladen, onderhoudsvrij beton, Printbeton, Service En Onderhoud, Sierbeton, Straatwerk, Swimming Pool, Tuin Aanleg, Tuin Onderhoud, Tuin Ontwerp, Woonbeton,

Andere producten en diensten van Concrete Fashion BV

betonnen keukenbladen van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

betonnen keukenbladen

Onderhoudsvriendelijke en vlekvrije lichte betonnen keukenbladen of straks zelfs onderhoudsvrije keukenbladen die te tillen zijn.


Beton Floor Ciré , betonfloor cire van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

Beton Floor Ciré , betonfloor cire

Geplaatst door gediplomeerde applicateurs en bijzonder slijtvast. Natuurlijke beton vloer look


Beton Cire , Beton Ciré van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

Beton Cire , Beton Ciré

Onbeschrijfelijk veel design mogelijkheden, super onderhoudsvriendelijk.


Woonbeton van Concrete Fashion BV thumbnail
20-01-2012

Woonbeton

De door Concrete Fashion gemaakte woonbeton beton vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en bijna niet te krassen. Garantiepoetsbeurt na de verhuizing en jaarvoorraad was zijn een service van ons om uw vloer in topconditie te houden. Tevens zijn wij bezig met een onderhoudsvrije woonbeton te ontwikkelen.