CZ maakt afspraken met Atrium MC over superklantvriendelijke zorg

Door: Cz - Actief In Gezondheid  07-04-2006
Trefwoorden: Gezondheidszorg, Zorgverzekering

Zorgverzekeraar CZ heeft met Atrium Medisch Centrum Parkstad concrete afspraken gemaakt over klantvriendelijkheid en bejegening, het snel helpen van klanten, een scherpe prijs, goede service en kwalitatief goede zorg. De afspraken gaan gelden voor het in het Limburgse Brunssum in januari geopende centrum voor planbare zorg voor onder meer staaroperaties en knie- en heupoperaties.

Zo kun je binnen 5 dagen terecht voor een eerste afspraak waarbij dan veelal meteen een diagnose en indicatiestelling plaatsvindt. Vervolgens word je bij knie- en heupoperaties binnen 4 weken behandeld en bij de staaroperaties kun je een week na de indicatie terecht voor de operatie. Het centrum wordt een van de eerste voorkeursleveranciers van CZ.

In het centrum in Brunssum krijgen de mensen die komen voor een knie- of heupoperatie groepsbehandeling. Ze zijn maximaal vijf dagen in het centrum en kunnen een persoonlijk begeleider meenemen die hen stimuleert in het uitvoeren van de oefeningen zowel tijdens de opname als daarna in de thuissituatie. Bij de staaroperaties is onder meer afgesproken dat mensen uit het verzorgingsgebied van het ziekenhuis met de ‘CZ-mobiel’ thuis worden opgehaald (indien zij dit willen) en weer naar huis worden gebracht. Voor mensen die met eigen vervoer komen, wordt een gratis parkeerplaats dicht bij de ingang vrijgehouden.

CZ maakt met een aantal ziekenhuizen specifieke afspraken waarbij het betreffende ziekenhuis voorkeursleverancier is voor die specifieke ingrepen. CZ maakt die service- en kwaliteitsafspraken niet exclusief voor haar eigen verzekerden. Ook andere klanten van de voorkeursziekenhuizen kunnen hiervan meeprofiteren.

Trefwoorden: Gezondheidszorg, Zorgverzekering

Contact Cz - Actief In Gezondheid

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share