Zorgverzekeraar CZ verbetert online communicatie met AskNow

Door: Cz - Actief In Gezondheid  12-12-2006
Trefwoorden: Internet

TILBURG, 20061208 -- Zorgverzekeraar CZ maakt sinds kort gebruik van online vraagbeantwoording software van AskNow! Solutions. De oude zoekfunctionaliteit op de CZ-site voldeed niet meer, aldus de zorgverzekeraar.


De online vraagbeantwoordingapplicatie biedt websitebezoekers van CZ één ingang naar alle aanwezige content op de website zoals vergoedingen, producten, FAQ's, verzekerings- en zorginformatie en gezondheidsdiensten. De website bezoeker kan in eigen bewoordingen een vraag stellen of zoekwoorden gebruiken. De applicatie kan namelijk omgaan met synoniemen, typefouten en kent de 'gewone' mensentaal, dit in tegenstelling tot zoekmachines.

Over de online vraagbeantwoordingapplicatie

De online vraagbeantwoordingapplicatie van AskNow! Solutions is een nieuwe generatie zoekmachine gecombineerd met intelligente selfservice gebaseerd op natuurlijke taal, statistische taalanalyse in combinatie met machine learning technologieën. De applicatie is hierdoor snel te implementeren en scoort direct goede resultaten. Door het gebruik van Machine learning-algoritmen behoeft het systeem na een eenmalige training nog slechts minimaal onderhoud.

Andere organisaties die gebruik maken van oplossingen van AskNow! Solutions zijn onder andere Interpolis en VGZ.

Trefwoorden: Internet

Contact Cz - Actief In Gezondheid

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share