CZL Tilburg BV Oppervlaktetechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boterberg 30 , 5047 ST Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over CZL Tilburg BV Oppervlaktetechniek

CZL Tilburg is al meer dan 35 jaar actief in oppervlaktebehandelingen en reparaties van technisch hoogwaardige componenten. Wereldwijd vertrouwen toonaangevende namen uit diverse industrieënhet behandelen en repareren van hun kostbare, proceskritische onderdelen toe aan CZL Tilburg.

Alle processen en bewerkingen worden uitgevoerd volgens EN/AS-9100 en klantspecifieke eisen.

Reparatie kostbare en proceskritische onderdelen.
CZL Tilburg heeft met een diversiteit aan oppervlaktebehandelingen en machinale bewerkingen alle mogelijkheden om uw kostbare onderdelen vakkundig te repareren. Omdat alle bewerkingen op één locatie plaatsvinden (one-stop-shopping) heeft u één aanspreekpunt en wordt de doorlooptijd tot een minimum beperkt. Een team van specialisten voert de processen en bewerkingen uit met moderne installaties en een kwalitatief hoogwaardig machinepark.

Details bepalen het verschil.
Oppervlaktebehandelingen zijn vaak de laatste handelingen aan een machinaal gereed product en daarom mede cruciaal voor de uiteindelijke kwaliteit en doorlooptijd. CZL Tilburg weet als geen ander hoe belangrijk deze laatste stap is in de keten en besteed daarom de uiterste zorg aan uw kostbare producten. De kennis en ervaring van CZL Tilburg met verfijnde oppervlaktetechnieken, bepalen het verschil.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Linings & Coatings

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tilburg Noord-Brabant

Is CZL Tilburg BV Oppervlaktetechniek in Boterberg 30, Tilburg Noord-Brabant 5047 ST uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5047 ST, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3686600]