De Drie Juwelen (Zendo)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hagesteinstraat 10 , 5045 AM Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over De Drie Juwelen (Zendo)

Welkom bij Zendo 'De Drie Juwelen' waar jij als mens centraal staat. In de stilte van de zenmeditatie ontdek je wie je in diepste wezen bent.Voorbij de woorden wordt de oorspronkelijke helderheid van het eigen mens-zijn herontdekt. Op authentieke wijze verbind je je opnieuw met de wereld waarin je leeft. De zenfilosofie is de inspiratiebron van Zendo 'De Drie Juwelen'. Zenmeditatie is een van oorsprong oosterse weg van verstilling en verdiepte aandacht. Een directe en individuele benadering van de essentie van de menselijke geest. Zen - een universele en praktische methode voor meer inzicht, ontspanning en balans in je leven.
Sinds 2007 kun je in deze praktijkruimte aan huis mediteren onder leiding van Zenmeester Jeroen Witkam en zenlerares Mariëtte Paravicini di Capelli .
Enso van Zendo De Drie Juwelen. De zendo staat open voor iedereen die individueel of in een groep wil leren mediteren en blijven oefenen. Beide leraren hechten aan een goede begeleiding van het individuele proces om dit mogelijk te maken is de maximale groepsgrootte 8 deelnemers.

Zendo ‘De Drie Juwelen’ biedt ook een alternatieve (aanvullende en ondersteunende) aanpak voor het reguliere aanbod van geestelijke gezondheidszorg. (Meer info onder pilots)

Doelstelling: Het stimuleren van bewustwordingsprocessen zowel individueel als in groepsverband.
Methodieken: - Zenmeditatie in de traditie van de Sanbo Kyodan. Zit- en loopmeditatie, dokusan (persoonlijk onderhoud), sutras (inspirerende teksten), koantraining. - Meditatieve yogalessen als mogelijke voorbereiding op de zenmeditatie. Mindfulness en mindful coaching. Individuele en semi-individuele trainingen.
Bereikbaarheid: De praktijkruimte is goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeerruimte is in de directe omgeving aanwezig.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/zentilburg/

Categorieën: Yoga

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tilburg Noord-Brabant

Is De Drie Juwelen (Zendo) in Hagesteinstraat 10, Tilburg Noord-Brabant 5045 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5045 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816824]