DESTIL benoemt René Kars tot Commercieel Directeur

DESTIL benoemt René Kars tot Commercieel Directeur van Destil

Door: Destil  15-02-2008

Tilburg, 15 februari 2008 – Met ingang van 1 februari 2008 is René Kars (40) in dienst getreden als Commercieel Directeur van DESTIL. Kars is afkomstig van slotenproducent NEMEF, waar hij dezelfde functie vervulde. Voordat Kars in 2006 bij NEMEF begon heeft hij in totaal 12 jaar bij de Doorwin groep gewerkt, waarvan de laatste 6 jaren als Marketing Directeur. Bovendien vervulde hij commerciële functies bij KUMIJ Kunststofkozijnen en ESHA Nederland.

Door deze benoeming bestaat de directie van DESTIL voortaan uit: Gertjan van Eck (Algemeen Directeur), Ruud Kuipers (Financieel Directeur) en René Kars (Commercieel Directeur).

Gertjan van Eck (CEO): “Wij zijn erg blij met de komst van Kars. Zijn voornaamste verantwoordelijkheden zijn het aansturen van de afdelingen verkoop en marketing en het vergroten van het marktaandeel, het commerciële netwerk en de naamsbekendheid van DESTIL. Gezien de kennis en ervaring van Kars rekenen we erop dat de huidige groei van DESTIL zich doorzet en de ambitieuse plannen uitgewerkt en vervuld worden.".

DESTIL is een gespecialiseerde groothandel voor de bouw en industrie.
Als groothandel geeft DESTIL de professionele vakman een vakbekwaam, objectief en merkonafhankelijk advies geeft voor de aanschaf van AL hun materiaal.

Het assortiment bevat alle benodigdheden die niet tot de primaire bouwmaterialen behoren. Momenteel zijn er meer dan 25.000 artikelen in voorraad, waaronder hang- en sluitwerk, bouwbeslag, interieurbeslag, gereedschappen en machines en toebehoren, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en elektronische toegangssystemen voor domotica.

Tot de klantengroep van DESTIL behoren bouw, industrie, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, overheid en renovatie-, onderhoud- en klusbedrijven.