DESTIL legt prijswinnaars Koningsdag Willem II in de watten

DESTIL legt prijswinnaars Koningsdag Willem II in de watten van Destil

Door: Destil  23-10-2008

De kinderen zijn samen met hun ouder(s) en broer(s), zus(sen) opa(‘s) en oma(’s) door DESTIL en Willem II in de watten gelegd. Buiten de fantastische officiële Willem II tenues die de winnaars mochten uitzoeken, werden er die middag verschillende activiteiten georganiseerd zoals een rondleiding door het Willem II stadion en een groepsfoto op de middenstip.

Ook Kingo was van de partij om de kinderen persoonlijk te feliciteren. Na afloop werden de winnaars en hun aanhang getrakteerd op een hapje en drankje in het supporterscafé D’n Beitel en gingen alle kinderen naar huis met een verrassingspakket aangeboden door Willem II.

De namen van de vijf winnaars zijn:

  1. Evy Konings uit Tilburg, 3 jaar
  2. Nora Sanders uit Tilburg, 4 jaar
  3. Luuk van de Brand uit Tilburg, 8 jaar
  4. Bob Peeters uit Udenhout, 12 jaar
  5. Thom Berkens uit Tilburg, 13 jaar

Noot voor de pers (2 niet voor publicatie):
1. Bij DESTIL werken 280 mensen met een omzet van meer dan 71 miljoen euro. Het hoofdkantoor van DESTIL is gevestigd in Tilburg met op verschillende strategische plaatsen in totaal twintig vestigingen. Het leveringsprogramma omvat 44.000 gecodeerde artikelen, waarvan 25.000 direct uit voorraad leverbaar zijn.

2. Voor meer informatie over dit bericht kunt u terecht bij DESTIL BV, Dennis van der Meer, Marketing Manager: telefoon: (013) – 465 30 08, e-mail: [email protected], Internet: www.destil.nl.

3. De foto’s in bijlage zijn vrij publiceerbaar. Deze hoge resolutie foto's, waarvan het auteursrecht bij DESTIL berust, (© DESTIL), mogen worden gebruikt door de media. Voor overig gebruik dient de toestemming van DESTIL - of eventuele andere auteursrechthebbende - te worden verkregen. Voor reclamedoeleinden zal geen toestemming worden gegeven. Gelieve bij het gebruik van de foto’s de copyright-informatie van fotograaf Jan van de Laar over te nemen.