Michael Steenbeek nieuwe Regio Manager bij DESTIL

Michael Steenbeek nieuwe Regio Manager bij DESTIL van Destil

Door: Destil  09-03-2009

"Wij zijn erg blij met de komst van Steenbeek. Met zijn ruime ervaring van 10 jaar in de ijzerwarenhandel is hij de juiste persoon op de juiste plaats”, aldus Commercieel Directeur René Kars.

Door de komst van Steenbeek is het team Regio Managers afdeling Verkoop compleet en kan er verder gebouwd worden aan het DESTIL verkoopapparaat en het uitwerken en vervullen van de ambitieuze plannen van DESTIL".

Informatie over DESTIL
DESTIL is een gespecialiseerde groothandel voor de bouw en industrie. Bij DESTIL werken 290 mensen met een omzet van meer dan 70 miljoen euro. Het hoofdkantoor van DESTIL is gevestigd in Tilburg. Het DESTIL netwerk bestaat uit 23 vestigingen.

Als groothandel geeft DESTIL de professionele vakman een vakbekwaam, objectief en merkonafhankelijk advies geeft voor de aanschaf van AL hun materiaal.
Het assortiment bevat alle benodigdheden die niet tot de primaire bouwmaterialen behoren. Momenteel zijn er meer dan 25.000 artikelen in voorraad, waaronder hang- en sluitwerk, bouwbeslag, interieurbeslag, gereedschappen en machines en toebehoren, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en elektronische toegangssystemen voor domotica.

Tot de klantengroep van DESTIL behoren bouw, industrie, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, overheid en renovatie-, onderhoud- en klusbedrijven.