Nieuwe adviseur/verkoper van start bij DESTIL

Nieuwe adviseur/verkoper van start bij DESTIL van Destil

Door: Destil  11-05-2009

Per 1 mei is Rick Küppers (39) in dienst getreden als verkoper/adviseur bij DESTIL, Groothandel voor Bouw en Industrie. Rick zal zich richten op de regio Zuid-Limburg.

De heer Küppers gaat zich als verkoper/adviseur bezighouden met het beheren, ondersteunen en uitbreiden van het relatiebeheer in het Zuiden van het land.

“Wij zijn erg blij met de komst van Küppers. Met zijn ruime ervaring in de metaalverwerkende industrie en bevestigingsmaterialen is hij de juiste persoon op de juiste plaats”, aldus Regio Manager René Bijsterveld.

Informatie over DESTIL
DESTIL is een gespecialiseerde groothandel voor de bouw en industrie. Bij DESTIL werken 290 mensen met een omzet van meer dan 70 miljoen euro. Het hoofdkantoor van DESTIL is gevestigd in Tilburg. Het DESTIL netwerk bestaat uit 23 vestigingen.

Als groothandel geeft DESTIL de professionele vakman een vakbekwaam, objectief en merkonafhankelijk advies geeft voor de aanschaf van al hun materiaal.
Het assortiment bevat alle benodigdheden die niet tot de primaire bouwmaterialen behoren. Momenteel zijn er meer dan 25.000 artikelen in voorraad, waaronder hang- en sluitwerk, bouwbeslag, interieurbeslag, gereedschappen en machines en toebehoren, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en elektronische toegangssystemen voor domotica.

Tot de klantengroep van DESTIL behoren bouw, industrie, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, stand-, keuken- en interieurbouw, overheid en renovatie-, onderhoud- en klusbedrijven.

DESTIL is de trotse hoofdsponsor van BVO Willem II, de DESTIL trappers (ijshockey) en Pro Cycling Team ZZPR.nl-DESTIL (veldrijden).