Persconferentie DESTIL en Tilburg Trappers verlengen sponsorcontract

Persconferentie DESTIL en Tilburg Trappers verlengen sponsorcontract van Destil

Door: Destil  29-05-2008

DESTIL en Tilburg Trappers zijn al sinds het seizoen 1998-1999 aan elkaar verbonden. Vanaf het seizoen 2004-2005 is DESTIL hoofdsponsor. Onder andere de uitstekende sportieve resultaten van het afgelopen seizoen van DESTIL Trappers, de internationale deelname aan de Continental Cup en de plannen voor de verdere ontwikkeling van het ‘opleidingsinstituut Trappers’ hebben een rol gespeeld bij de totstandkoming van de vernieuwde samenwerking.

Reactie Frans van Dommelen, voorzitter Tilburg Trappers
“Wij zijn natuurlijk bijzonder verheugd met het vertrouwen dat DESTIL heeft gegeven in de toekomst van de Trappers. DESTIL is een goed en betrouwbaar bedrijf en mede dankzij hun sponsoring van de afgelopen vijf jaar heeft de ploeg nationaal en internationaal kunnen groeien tot op het niveau dat we nu hebben bereikt. Verlenging van het contract voor twee seizoenen is een heel belangrijke stap voor ons om onze visie en plannen verder te ontwikkelen en uit te voeren."

Reactie Gertjan van Eck, directeur DESTIL
“Wij zijn er trots op dat wij onze bestaande en goede relatie met Tilburg Trappers kunnen voortzetten. Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst van de club en zijn zeer enthousiast over de nationale en internationale ontwikkelingsplannen die de club heeft.”

Commercieel Directeur René Kars voegt daar aan toe: “Wij sponsoren de Tilburg Trappers omdat deze club qua uitstraling aansluit op onze visie. Het succes van de DESTIL Trappers valt of staat met teamwork. ‘Winnen doe we samen’ zeggen ze bij de Tilburg Trappers. En wij denken er net zo over. Alleen doen wij dat niet voor een titel of beker, maar voor onze klanten. Zakenrelaties van DESTIL zijn dan ook geregeld te vinden op het ijs tijdens ijshockey clinics en op de tribune bij de wedstrijden. Dit wordt sterk gewaardeerd door onze klanten.

Daarnaast past sportsponsoring binnen het beleid van DESTIL om haar naam in de Bouw en Industrie nog meer bekend te maken. We verbinden onze naam graag aan de DESTIL Trappers. Het is een ‘winning team’ waarmee we veel gemeen hebben”.

Informatie over DESTIL
Bij DESTIL werken 270 mensen met een omzet van meer dan 70 miljoen euro. Het hoofdkantoor van DESTIL is gevestigd in Tilburg. Het assortiment bestaat uit alle benodigdheden die niet tot de primaire bouwmaterialen behoren, waaronder hang- en sluitwerk, bouwbeslag, meubelbeslag, gereedschappen en machines en toebehoren, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen en elektronische toegangssystemen voor domotica. Het leveringsprogramma omvat 44.000 gecodeerde artikelen, waarvan 25.000 direct uit voorraad leverbaar zijn.
Als groothandel levert DESTIL onder andere aan de bouw, industrie, zorginstellingen, overheid en renovatie-, onderhoud- en klusbedrijven en woningbouwverenigingen.

Meer informatie over DESTIL en de Tilburg Trappers is te vinden op www.destil.nl en www.trappers.nl.