Prijsuitreiking actie "DESTIL kiest voor Arnhem"

Prijsuitreiking actie "DESTIL kiest voor Arnhem" van Destil

Door: Destil  29-04-2009

Sinds 30 maart is de 23e vestiging van DESTIL, groothandel voor Bouw en Industrie officieel open in Arnhem. De 3 winnaars van de “DESTIL kiest voor Arnhem” actie gingen vrijdag 24 april jongstleden met een dikke prijs naar huis! De winnaars Als afsluiter van de demodagen mochten drie winnaars van de “DESTIL kiest voor Arnhem” actie hun prijs in ontvangst nemen.

De prijs winnaars zijn :

  • De heer P. Berendsen van Berendsen Bouwservice uit Westervoort wint een betonmolen met rem van Lescha.
  • De heer Jan van der Laak van Klussenbedrijf Jan van der Laak uit Arnhem wint een invalcirkelzaagmachine Festool+fs1400 ts55ebq-Plus-FS
  • De heer Gerard Heijneman van Heijneman Bouw BV uit Zevenaar een doppensleutelset van Bahco

Prijswinnaar Jan van der Laak “Ik was aangenaam verrast om mijn prijs in ontvangst te mogen nemen. Ik dacht ik doe gewoon mee aan de actie en zie het wel. En nu sta ik hier om mijn gewonnen Festool machine in ontvangst te nemen. Echt prachtig, want ik werk al 6 jaar met Festool en mijn invalcirkelzaag was ondertussen aan vervanging toe. Ik ben blij dat ik heb deelgenomen aan de wedstrijd, want nu zie ik ook met eigen ogen wat deze nieuwe DESTIL vestiging te bieden heeft qua inrichting, assortiment en keuze!”.

Ook de heer Berendsen was onder de indruk van zijn gewonnen prijs: “Ik moet met mijn zoon voor een project binnen 5 dagen ruim 3.500 bakstenen metselen. Deze nieuwe Lescha cementmolen komt dus goed van pas”.

De uitreiking vond plaats bij DESTIL aan de Cruquiusweg 12 in Arnhem. Deze prijsuitreiking werd voorafgegaan door twee demodagen waarbij professionals in de bouw kennis konden maken met productdemonstraties van A-merken door de leveranciers van o.a. Carat, Hitachi, Festool en Illbruck. Tevens waren er speciale acties aan de demodagen gekoppeld. Nog tot 15 mei kan men kennismaken met de openingsaanbiedingen van DESTIL. Meer informatie hierover is te vinden op www.destil.nl