Seminar Actualiteiten Bouwrecht groot succes

Seminar Actualiteiten Bouwrecht groot succes van Destil

Door: Destil  31-03-2008

DESTIL en HPLA organiseerden daarom dit seminar met diverse gespecialiseerde sprekers om een platform te creeëren voor informatie-uitwisseling en discussie over o.a. de gevolgen van vertraging van de bouw en waarschuwingsplicht van de aannemer. De overweldigende belangstelling voor dit seminar gaf aan dat dit thema voorziet in een duidelijke behoefte in de bouw.

René Kars, Commercieel Directeur DESTIL, is bijzonder tevreden over het verloop van het seminar: “De opkomst was met ruim 60 personen groot. Iedereen die ik sprak was onder de indruk van de praktische aanpak". Mr. Frank van der Kruis van HPLA: "het was voor iedereen onmiddellijk duidelijk hoe belangrijk het is om even stil te staan bij deze niet-dagelijkse kost. Kwesties als boete bij vertraging, vertragingsschade, bewijslast maar ook waarschuwingsplicht van de aannemer en dergelijke zijn toch specialisten werk en doen veel vragen oproepen bij aannemers en opdrachtgevers".

De bekende Tilburgse cabaretière en presentatrice Karin Bruers begeleide het seminar en wist de informatie over procedures en aansprakelijkheidskwesties met een humoristisch sausje samen te vatten.

Mensen die meer willen weten over dit thema of een kopie van de presentatie Actualiteiten Bouwrecht willen ontvangen, kunnen een e-mail sturen naar [email protected]

Noot voor de redactie (3. niet voor publicatie):
1. Bij DESTIL werken 270 mensen met een omzet van meer dan 70 miljoen euro. Het hoofdkantoor van DESTIL is gevestigd in Tilburg met op verschillende strategische plaatsen in totaal twintig vestigingen. Het leveringsprogramma omvat 44.000 gecodeerde artikelen, waarvan 25.000 direct uit voorraad leverbaar zijn.

2. Holla Poelman Van Leeuwen Advocaten N.V. is een full service advocatenkantoor met specialisaties op de meest voorkomende rechtsgebieden. Vanuit de vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg bedienen ruim 85 advocaten grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden, not-for-profitorganisaties en particulieren. In Zuid-Nederland zijn zij het grootste onafhankelijke advocatenkantoor en op landelijk niveau behoren zij tot de top 20 van advocatenkantoren.

3. Voor meer informatie over dit bericht kunt u terecht bij DESTIL BV, Dennis van der Meer, Marketing Manager: telefoon: (013) – 465 30 08, e-mail: [email protected], Internet: www.destil.nl