Maart actie: X-cotton Calvin Klein nu €15,-

Maart actie: X-cotton Calvin Klein nu €15,- van Dimenno

Door: Dimenno  03-03-2012
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen

 Sinds de aanvang van Calvin Klein Underwear voor mannen leidt Calvin Klein de markt door de klanten "cutting-edge design", vernieuwende materialen en uitzonderlijke kwaliteit en pasvorm aan te bieden, zo ook de prachtige Calvin Klein boxershorts.

De X-cotton short is een comfortabele katoen modal stretch short met een perfecte pasvorm.De stof samenstelling van 55% katoen, 37% modal, 8% elastane voel zeer zacht aan.CK X-boxershort heeft een brede elastieken band met in het midden het Calvin Klein X logo.

Trefwoorden: Boxershorts, Calvin Klein, CK, Heren Ondergoed, Heren ondergoed online, Heren Ondermode, Mannen Ondergoed, Ondermode, Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen, Shorts, Underwear

Andere producten en diensten van Dimenno

Kortingen tot -50%... van Dimenno thumbnail
03-03-2012

Kortingen tot -50%...

 30% tot 50% korting op diverse boxershorts, slips, shirts en pyjama's.


HOM Ho1 van Dimenno thumbnail
06-10-2011

HOM Ho1

Pefecte pasvorm, Uniek model met horizontale gulp, ieder seizoen nieuwe kleuren


06-11-2009

Dimenno nu ook online verkoop

 

Dimenno: trends in ondergoed, badkleding en nachtmode

In het mooiste overdekte winkelcentrum in hartje Tilburg, de Heuvelpoort, vindt u onze uitgebreide collectie sportief ondergoed. Voor iedereen die van kwaliteit houdt, hebben wij een zeer divers aanbod, met de meest uiteenlopende merken. Voor zowel dames als heren is er een ruime keuze in ondermode, nachtmode en badkleding.