Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. Deelenlaan 5 , 5042 AD Tilburg, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een (boven)regionaal, topklinisch opleidingsziekenhuis in de regio Midden-Brabant. Landelijk staan we bekend om onze expertise op het gebied van zware Traumatologie en Neurochirurgie en bovenregionaal op het gebied van Cardiologie, Orthopedie en Interventieradiologie. Ook hebben wij bijzondere aandacht voor de ouder wordende mens.
Het ETZ biedt zorg vanuit drie ziekenhuislocaties: ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden en ETZ Waalwijk. Elke locatie kent een eigen zorgsfeer en eigen expertises, waarbij altijd de patiënt centraal staat. Zo bieden we op de locatie ETZ Elisabeth zware traumazorg, spoedeisende hulp en planbare zorg aan. Met spoedeisende hulp wordt zorg bedoeld die je niet kunt plannen, terwijl bij planbare zorg meestal sprake is van een verwijzing en dus geen acute haast is. Op de locatie ETZ TweeSteden kunnen patiënten terecht voor planbare zorg en spoedeisende hulp en in ETZ Waalwijk voeren we alleen planbare zorg uit.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/ETZnl

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Dr. Deelenlaan 5, Tilburg Noord-Brabant 5042 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Internet diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Internet per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5042 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818543]