Fundamentele Aandelen Analyse

Door: Euro-stockresearch  11-11-2008

De handel in opties en weekopties is voorbehouden aan beleggers met voldoende kennis, maar ook voor hen geldt dat het grootste deel van hun portefeuille uit aandelen zal bestaan. Het Fundamenteel Aandelen Analyse Model van Euro-stockresearch is een risico-analyse model dat door de jaren heen zijn nut bewezen heeft voor risico-zoekende en risico-mijdende beleggers. In het Fundamenteel Aandelen Analyse model worden fundamentele waarden zoals winst, dividend, rente en lange termijnverwachtingen gecombineerd om behoudende dan wel agressieve aandelenportefeuilles samen te stellen.

Door de beursdalingen van oktober als gevolg van de kredietcrisis is er een aantrekkelijk instapmoment ontstaan voor beleggers met een lange termijn horizon. Opties kunnen in het beste geval een portefeuille beschermen of extra rendement genereren, weekopties zijn geschikt om een klein bedrag in te zetten, maar het overgrote deel van uw portefeuille zal toch bestaan uit aandelen. Het Fundamenteel Aandelen Analyse Model is bij uitstek geschikt voor de belegger met een lange termijn horizon die zich niet laat leiden door de waan van de dag. Alle beurscrashes uit het verleden hebben achteraf bewezen een aantrekkelijk instapmoment te zijn voor beleggers met een horizon van meerdere jaren

2009 zal een jaar zijn van economische malaise. Beurzen lopen echter altijd voor op de werkelijke economische ontwikkelingen. De malaise van volgend jaar is nu al in de koersen verwerkt en zo zal het economisch herstel van 2010 ergens halverwege 2009 in de koersen worden verwerkt. Het aantrekken van de beurzen gaat altijd sneller dan participanten verwachten. Met het Fundamenteel Aandelen Analyse Model van Euro-Stockresearch kunt u die aandelen selecteren die u achteraf had willen hebben.