Fysiotherapeutisch Centrum Pro-fit P M Bleker

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pater van den Elsenplein 88 89 , 5022 EH Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysiotherapeutisch Centrum Pro-fit P M Bleker

Fysiotherapie Profit

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie en medische fitness. Wij adviseren, begeleiden en behandelen mensen met allerlei verschillende lichamelijke klachten of beperkingen.

Dit kan gaan om klachten die zijn ontstaan tijdens het werk of sporten, maar ook om klachten die zijn ontstaan ten gevolge van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging, houding of omdat het lichaam ouder wordt. Sommige mensen hebben pijn, anderen hebben moeite met bewegen of ademhalen. Ook komen mensen bij de fysiotherapeut om te herstellen na een operatie.

Iedereen kan bij ons fitnessen, dus ook als je geen klachten hebt, in een kleine groep onder professionele begeleiding.

De fysiotherapeut is direct toegankelijk. Ook kun je bij de fysiotherapeut terecht na een verwijzing van de huisarts of medisch specialist uit het ziekenhuis.

De eerste behandeling bestaat uit het fysiotherapeutisch onderzoek. Hierin stelt de fysiotherapeut zijn diagnose en bespreekt hij de behandeldoelen en het behandelplan met zijn patiënt. Vervolgens wordt er een begin gemaakt met de behandeling. Deze vindt plaats in een behandelkamer of in de oefenzaal.

Vaak is een belangrijk onderdeel van de behandeling de oefentherapie. Deze heeft bijvoorbeeld als doel spieren te versterken, gewrichten te mobiliseren, uithoudingsvermogen te vergroten, ademhaling te verbeteren, circulatie te bevorderen of een betere houding aan te nemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende hulpmiddelen, zoals gewichten, loopband, hometrainer of oefenmaterialen.

De laatste jaren is preventieve zorg een belangrijk onderdeel geworden van de gezondheidszorg. Preventieve zorg streeft er na lichamelijke klachten te voorkomen. Door middel van advies en training wordt de belastbaarheid van het lichaam vergroot waardoor de kans op lichamelijke klachten afneemt.

Tijdens de behandeling wordt steeds geëvalueerd hoe het gaat en of het einddoel in zicht komt.

Openingstijden

Ma
-
Di, Vr
-
Wo - Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapeutisch Centrum Pro-fit P M Bleker in Pater van den Elsenplein 88 89, Tilburg Noord-Brabant 5022 EH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5022 EH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826447]