Expositie "Zomervariatie" - Galerie Kap Pur (Tilburg)

Expositie "Zomervariatie" - Galerie Kap Pur (Tilburg) van Galerie Kap Pur

Door: Galerie Kap Pur  26-06-2008
Trefwoorden: Kunst, Schilderijen, GalerieGalerie Kap Pur
bestaat alweer ruim een half jaar. De tijd gaat zo snel dat u misschien exposities gemist heeft waarvan u graag werken had willen bekijken. Ook heeft Kap Pur in de loop van de tijd vele werken "in stock" genomen. Al deze werken komen ruimschoots aan bod tijdens de zomermaanden!Expositieduur: 13 t/m 23 augustus 2008
Kunstenaars: Van de Sanden, Van Alphen, Van Riel en Wulms


Deze zomer zijn er twee-wekelijkse combinatie-exposities bij galerie Kap Pur. Van 30 juli tot en met 9 augustus is het werk van Jolanda van Iersel, Rolf Maas en Bas Mulder in de galerie te bezichtingen.

Jacko van Alphen (Oosterhout)
Jacko's kunst is een duidelijk handschrift geworden. Door het steeds verder uitdiepen van verschillende materie en het toepassen van nieuwe vindingen is het voor de toeschouwer steeds aantrekkelijk om het werk te bekijken.

Marcel van de Sanden (Zundert)
Om eventuele gedachten of ideeën uit te schakelen moet het beeld kant-en-klaar zijn; Klaar om geschilderd te worden. De televisie levert deze beelden in een eindeloze stroom aan. Door de inhoudsloze beelden te schilderen en te verstillen, worden ze ingedikt in de tijd.

Piet van Riel (Oosterhout)
Zijn persoonlijke strijd, in landschappen weergeven, is uitgemond in een serie spontane werken die kracht en blijheid uitstralen met toch steeds de vinger aan de gevoelige pols.

Heidi Wulms (Alphen)
De schilderijen kenmerken zich door de vastlegging van intense belevingen waarbij sobere maar sterke kleuren de boventoon voeren. Het is een persoonlijke kijk op hetgeen Heidi Wulms om zich heen waarneemt.


Het volledige programma van Zomervariatie:
- 02-07 t/m 12-07: Louis Baas, Lia de Craen en Jorge Herrera Fuentealba
- 30-07 t/m 09-08: Jolanda van Iersel, Rolf Maas en Bas Mulder
- 13-08 t/m 23-08: Heidi Wulms, Jacko van Alphen, Marcel van de Sanden en Piet van Riel

Trefwoorden: Expositie, Galerie, Kunst, Kunstenaar, Schilderijen, Variatie