Groepsexpositie ORDE//CHAOS - Mechelen,

Groepsexpositie ORDE//CHAOS - Mechelen, van Galerie Kap Pur

Door: Galerie Kap Pur  30-05-2009
Trefwoorden: ExpositieDe groepstentoonstelling ORDE//CHAOS wordt tijdens Stadsvisioenen te Mechelen gehouden in de voormalige kleuterschool aan Klein Begijnhof 1.  Deze locatie is speciaal voor de gelegenheid omgebouwd tot expositieruimte. De officiële opening vindt plaats op donderdag 11 juni om 19u. Tijdens de daarop volgende twee weekenden (13-14 en 20-21 juni) is de expositie te bezoeken van 13-18u. Op woensdag 17 juni bent u tevens uitgenodigd voor de interessante nocturne die van 19-23u zal plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u terecht op www.orde-chaos.com.

Kan het werk van de kunstenaar de wereld veranderen? Orde scheppen in een revolutionaire maatschappij waar chaos heerst of een hypergeorganiseerde totalitaire staat op de knieën dwingen door de creatie van onrust, oproer en chaos? De kunstenaar laat ons nadenken en verder kijken buiten de grenzen van ons dagelijks bestaan. Chaos wordt orde wordt chaos: we laten het u ontdekken doorheen de werken van 11 Vlaamse kunstenaars.

Enkele namen:  Honoré d’O, Lucas Devriendt, Pieter Dirckx en Gitte Le bruyn, Vadim Vosters, Christian Noirfalise, Kobe De Peuter, Lucie Renneboog, Stefan Serneels, Joachim Devillé en Frederik de Wilde tonen grafisch werk, videokunst en installatiekunst in een verlaten school in Mechelen. 12 curatoren (in spe) en 11 hedendaagse kunstenaars nemen de uitdaging aan en zoeken de wervelende interactie tussen ORDE en CHAOS op.

Trefwoorden: Expositie