Het Laar

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Generaal Winkelmanstraat 175 , 5025 XG Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Het Laar

Het Laar is een organisatie voor wonen en zorg voor ouderen in Tilburg. Het Laar biedt een breed palet aan dienstverlening: van een steun in de rug voor zelfstandig wonende ouderen in de wijk tot en met verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg. Daarnaast kunt u bij Het Laar terecht voor het huren van een appartement. U woont dan zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op de vertrouwde service en dienstverlening van Het Laar. Een prettig en veilig gevoel.
Kenmerkend voor Het Laar zijn de ruime appartementen, de vele voorzieningen en het uitgebreide evenementenaanbod. Kortom een aangename woon- en leefomgeving voor ouderen, waarin privacy centraal staat maar er ook ruime mogelijkheden zijn voor ontmoeting en vermaak.
Heeft u vragen over het aanbod van Het Laar, neem dan contact op met de medewerkers van het cliëntenbureau. Zij staan u graag te woord. Telefoonnummer: 013-4657700.
Het Laar is gelegen in Tilburg-Zuid, in een groene omgeving. Raadpleeg onze website (www.hetlaar.nl) voor meer informatie.

Kaart

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/HetLaarOnline

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Het Laar in Generaal Winkelmanstraat 175, Tilburg Noord-Brabant 5025 XG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5025 XG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3678198]