Hondenopvang De Koning

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Oosterzeestraat 2 , 5012 KP Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Hondenopvang De Koning

Wij bieden uw hond tijdens zijn/haar verblijf persoonlijke aandacht en verzorging, Geen hok of kennel, gewoon op een eigen kussen in de woonkamer, de vrijheid om te gaan en staan waar hij/zij wil. We gaan 4 keer per dag lopen waarvan in ieder geval 1 keer naar de bossen.
Vindt uw hond het leuk om aan de fiets mee te gaan dan is ook dat geen probleem. Uw hond kan samen met 1 of maximaal 2 andere honden, die eventueel ook hier logeren, rennen en spelen.
Heeft u een opvoedkundig probleem met uw hond dan kunnen we kijken of er door training iets aan te veranderen is. Dit is echter afhankelijk van de tijd die uw hond hier verblijft.
We doen er alles aan om er voor te zorgen dat uw hond zich hier 'thuis' voelt en u met een gerust hart een dagje, weekendje of een paar weken weg kunt.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Koning-Hondenopvang-De-1676325912645373/

Categorieën: Pet Boarding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tilburg Noord-Brabant

Is Hondenopvang De Koning in Van Oosterzeestraat 2, Tilburg Noord-Brabant 5012 KP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Opvang diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Opvang per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5012 KP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817163]