Maatoverhemd en toilethygiëne!

Door: Hypro Nederland  25-05-2007

Maar er zijn meer overeenkomsten volgens Michel van Tailors & Co en Remco van Hypro. Beide bedrijven hebben nog aandacht voor de klant en bekijken elke klant opnieuw. Dit in een tijd dat alles standaard en snel moet gaan. Tailors & Co in de Willem II straat in Tilburg heeft nog tijd voor haar klanten, dat moeten we ook zegt Michel. Klanten komen hier voor een bijzonder overhemd of maatpak en hechten daar ook waarden aan. Onder het genot van een kopje koffie of een glaasje wijn stellen wij het kleding stuk samen. Voor elke klant opnieuw en met dezelfde aandacht.

In een gesprek met Remco kwamen samen tot deze actie. Hypro bekijkt ook elke klant opnieuw, wat zijn de verwachtingen en wat zijn de eissen. Ieder bedrijf is anders, een kinderdagverblijf heeft hele ander verwachtingen dan een productiebedrijf en een restaurant weer andere. Samen met de klant komen wij tot een mooi stukje maatwerk op het gebied van hygiëne, volgens Remco van Hypro Nederland.

Wat een maatoverhemd en toilethygiëne dus gemeen hebben is maatwerk elke keer opnieuw. Bent u benieuwd naar een van deze bedrijven, ga eens kijken in de Willem II straat in Tilburg of kijk op www.hypro.nl