Klantenvertellen B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. Hub van Doorneweg 169 , 5026 RC Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Klantenvertellen B.V.

Klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen en publiceren van reviews via een gebruiksvriendelijk klantbeoordelingssysteem. Klantenvertellen is onderdeel van de KV Media Groep BV welke met haar labels Klantenvertellen, KiyOh en Patiëntenvertellen marktleider is in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen met circa 13.000 klanten in 32 verschillende branches.

Wij zijn er trots op dat wij in onze markt een van de snelst groeiende bedrijven zijn. Grote- en kleine bedrijven én toonaangevende brancheorganisaties hebben voor Klantenvertellen gekozen veelal door onze specifieke ervaring in reviewmarketing en voor ons hoogwaardige klantbeoordelingssyteem.

Onze samenwerking met toonaangevende partners is ook een belangrijke reden dat voor Klantenvertellen wordt gekozen. Elke klant heeft bij ons een eigen reviewspecialist. Onze klantbeoordelingssytemen worden gebruikt om de online reputatie te verbeteren en het versterken van de interne organisatie. Hierdoor hebben consumenten meer vertrouwen en kunnen bedrijven eenvoudiger nieuwe klanten winnen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/referenties/
Twitter: https://twitter.com/referenties

Categorieën: Internet Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tilburg Noord-Brabant

Is Klantenvertellen B.V. in Dr. Hub van Doorneweg 169, Tilburg Noord-Brabant 5026 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5026 RC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227759]