Knapzak Benelux BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kraaivenstraat 36 09 , 5048 AB Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Knapzak Benelux BV

Met Knapzak Benelux BV kunt u snel en eenvoudig afval scheiden en inzamelen. Zo wordt recycling gemakkelijker en houden we de afvalberg zo klein mogelijk. Dit doen wij al sinds 1995.

Knapzak is ook de naam van het meest effectieve inzamelsysteem voor kunststofverpakkingen, zoals folie, EPS, PE flacons en plantenpotten. Dit systeem bestaat uit de Knapzak en de Knaphouder: een transparante kunststof zak en een metalen buisframe.

Knapzakken zijn aangepast aan de afmeting van de Knaphouder, zodat ze zonder klemmen in de houder blijven hangen. Met dit duo zamelt u ook andere afvalstromen snel en gemakkelijk in. Behalve zakken en houders zijn er ook bijbehorende accessoires verkrijgbaar, zoals deksels, wielensets, lekbakken en clips.

Speciaal voor de inzameling van petflesjes hebben wij de PETman gelanceerd.
En voor de inzameling van koffiebekers de CUPman.
Lees meer op pet-man.com.

Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten bakken en containers om afval te scheiden. Deze inzamelsystemen maken het gemakkelijker om verschillende afvalstromen op de juiste manier en snel in te zamelen.

Bijvoorbeeld voor de inzameling van:

- blikjes
- papier
- vertrouwelijke documenten
- organisch afval

Door het unieke concept en een "zeggen is doen" mentaliteit zijn wij uitgegroeid tot steun en toeverlaat van vele (internationale) bedrijven in de industriële inzamelbranche.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op via [email protected]

Wilt u weten wat Knapzak Benelux BV voor u kan betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via [email protected]

Wij helpen u graag.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Recycling, Waste Management

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Knapzak Benelux BV in Kraaivenstraat 36 09, Tilburg Noord-Brabant 5048 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5048 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3788679]