Bijles Tilburg

Door: Leerdroom  05-06-2012
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Bijles

Leerdroom biedt individuele bijles aan, aan leerlingen van  de basisschool die om verschillende redenen moeite hebben met vakken als rekenen, spellen en/of begrijpend lezen. Deze leerlingen hebben vaak veel baat met wat extra ondersteuning. Deze ondersteuningen bieden wij via individuele bijlessen aan.

Tijdens een bijles wordt er door de gemotiveerde docent extra aandacht besteed aan het vak waar de leerling moeite mee heeft. Bijles is een goede aanvulling op school en in een leuke sfeer zal er gewerkt worden aan het verbeteren van de schoolprestaties. Doordat er terugkoppelingen plaatsvinden zijn de ouders en indien gewenst de docent op school voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Het is mogelijk om meerdere vakken tijdens een bijles te combineren. Op deze manier is uw kind bezig met het leggen van verbanden. Herhaling en structuur zijn van groot belang bij de ontwikkeling van uw kind, daarom raden wij u aan om wekelijks een bijles in te plannen. Meerdere bijlessen per week is uiteraard ook mogelijk. De bijlessen worden in overleg op elke dag van de week gegeven (ook in het weekend en gedurende de vakanties)

Met deze cursus bieden we de leerling diverse handvatten aan om een goede studiehouding te creëren en om het huiswerk goed in te plannen. Zo wordt het leren een stuk gemakkelijker. Als je vooral moeite hebt om je huiswerk goed te plannen, dan kun je ook kiezen voor onze huiswerkbegeleiding. Wij bieden huiswerkbegeleiding aan in de regio Tilburg.

Wij bieden jou de mogelijkheid om individueel bijles te nemen, maar ook samen met een vriend of vriendin. Omdat wij vinden dat ieder kind in beginsel recht heeft op individuele begeleiding, zullen wij nooit leerlingen aan elkaar koppelen.

Trefwoorden: Bijles, Persoonlijke Ontwikkeling