Lighthouse Texts

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Toverse Beek 18 , 5032 CT Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Lighthouse Texts

Lighthouse Texts: voor de vertaling en redactie van uw wetenschappelijke teksten. De talen waarin wij werken: Engels, Nederlands, Frans. Lighthouse Texts is een klein, gespecialiseerd bureau. Vertrouwelijkheid is gegarandeerd; wij werken buiten alle internetomgevingen voor vertalen om en uw stuk is bij ons van begin tot eind in veilige handen. Daarnaast staan wij open voor overleg over de vertaling, omdat we ervan overtuigd zijn dat de oorspronkelijke auteur altijd de eerste en enige auteur is.
Lighthouse Texts is een bureau met een lange staat van dienst (sinds 2005) en een nog immer groeiende klantenkring. Mail of bel voor informatie over het laten vertalen of redigeren van proefschriften, artikelen voor wetenschappelijke tijdschriften, wetenschappelijke publicaties en congresbundels. Wij begrijpen goed dat wetenschappers onder tijdsdruk leven en kunnen teksten in verschillende stadia van volmaaktheid allemaal aan.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Translating and Interpreting Service

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lighthouse Texts in Toverse Beek 18, Tilburg Noord-Brabant 5032 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5032 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825219]