LOGIS

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langendijk 92 , 5045 AV Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over LOGIS

LOGIS SCM Consultancy heeft ketenmanagement hoog in het vaandel. Dit heeft niet de processen zelf als eerste aandachtspunt maar de samenwerking tussen de processen. Een estafetteploeg besteedt in de voorbereiding op een wedstrijd niet de meeste aandacht aan de sprints maar aan de wissels. En met name de overdracht van de stok, de samenwerking tussen afdeling krijgt in ons concept van denken veel aandacht. Resultaatgericht werken en een goede verdeling van verantwoordelijkheden zijn onderwerpen die hierin centraal staan. Van Operational Excellence naar Supply Chain Excellence.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/LOGIS-SCM-Consultancy-144500412560099/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tilburg Noord-Brabant

Is LOGIS in Langendijk 92, Tilburg Noord-Brabant 5045 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5045 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820259]