Logopedie Irma Sparidans

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinsenhoeven 26 , 5017 GC Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Logopedie Irma Sparidans

Welkom bij Logopediepraktijk Irma Sparidans, praktijk voor Logopedie en Prelogopedie, sinds 1988 gevestigd op 3 locaties in Tilburg Centrum Zuid-Oost. Wij behandelen mensen met problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor, eten/drinken/slikken, stotteren, dyslexie, neurologische taal-/spraakstoornissen, ziekte van Parkinson (aangesloten bij ParkinsonNet). Wij hebben ook ervaring in het werken met mensen met een beperking of handicap.

Wij zijn met drie logopedisten werkzaam in de praktijk en houden onze deskundigheid op peil door het volgen van actuele en specialistische na- en bijscholingen volgens de gestelde kwaliteitseisen.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/LogopedieIrmaSparidans/

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopedie Irma Sparidans in Prinsenhoeven 26, Tilburg Noord-Brabant 5017 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5017 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227050]