Marmalade.NL onderscheiden met mkbOK keurmerk

Marmalade.NL onderscheiden met mkbOK keurmerk van Marmalade.nl

Door: Marmalade.nl  25-10-2006
Trefwoorden: Service, Webshop, Kinderkleding

Marmalade.NL een Tilburgse kinderspeciaalzaak op internet heeft een onderscheiding ontvangen voor de manier van zakendoen en ondernemen. Sinds voorjaar 2006 biedt Marmalade.NL de nieuwste collecties exclusieve merkkleding aan via internet (o.a. American Outfitters, Ed Hardy, LVIS, Converse, Moodstreet en Eddie Pen). Marmalade.NL noemt zich een kinderspeciaalzaak op internet, omdat zij graag de service levert die een klant ook bij een reguliere winkel gewend is. Momenteel is de wintercollectie 2006-2007 online te bewonderen vanaf maat 80 tot en met 152.

Om klanten meer inzicht te geven in het bedrijf Marmalade.NL heeft Marmalade.NL zich aangesloten bij het keurmerk. Vooral op Internet wordt het steeds minder makkelijk om je als bonafide ondernemer te onderscheiden. Het mkbOK keurmerk maakt bedrijven transparant en heeft een code voor de manier van ondernemen en zakendoen opgesteld.

Op Internet zijn goedgekeurde bedrijven en winkels aan het mkbOK keurmerklogo te herkennen. Wanneer op www.marmalade.nl op het keurmerklogo geklikt wordt, komen de belangrijkste bedrijfsgegevens en de link naar de keurmerkcode in beeld. Service, bereikbaarheid en geschilbemiddeling vormen de basis van de code. Marmalade.NL heeft deze code ondertekent en zich tot naleving verplicht. Het mkbOK keurmerk dient nu als een extra waarborg voor de klant.

mkbOK is een onafhankelijk keurmerk en een initiatief van Stichting MKB en Internet. Een Stichting die het online zakendoen met het MKB in Nederland stimuleert. Meer dan duizend winkels en bedrijven in Nederland zijn inmiddels goedgekeurd. Voor meer informatie www.StichtingMKBenInternet.nl

Trefwoorden: Keurmerk, Kinderkleding, Logo, Lvis, Marmalade.nl, Mkbok, Service, Webshop,