MercO B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Polluxstraat 5 , 5047 RA Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over MercO B.V.

MercO is de specialist in Mercedes-Benz, SMART & Volkswagen, Audi onderdelen

Scherpe prijzen

MercO is al ruim 16 jaar uw betrouwbare en kundige partner voor auto onderdelen.

Met nadruk geldt dit voor de merken Mercedes-Benz en SMART, Volkswagen en Audi. Waar mogelijk leveren wij het originele onderdeel, doch veelal zijn er vervangende onderdelen van de Originele leverancier met exact dezelfde kwaliteit als de eerste montage af fabriek. In elk geval leveren wij u tegen scherpe prijzen.

MercO kent het product

Niet alleen zijn wij sterk in het leveren van slijtdelen als filters, remdelen, koppelingen, wiellagers, multiriemen, enz, maar ook plaatwerk voor het schade reparatie bedrijf leveren wij snel en correct. Ook alternatief plaatwerk veelal met een originele pasvorm, raammechnisme, verlichting, radiateurs, airco condensors en compressoren leverbaar voor Mercedes-Benz, SMART & VW, Audi, maar ook voor alle overige merken. MercO werkt voortdurend aan verbreding van het leveringsprogramma. Aluminium velgen, accu’s, olie, onderhoudsmiddelen, het is er allemaal.

Snelheid is belangrijk.

Ons streven is om 80% van alle bestellingen, vandaag voor 15.30 uur besteld, de volgende dag te leveren. Veelal met eigen vervoer.

De Klant is koning

Onze medewerkers zijn allen ervaren en gedreven om u van dienst te zijn.

“MercO maakt het verschil”

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Parts

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is MercO B.V. in Polluxstraat 5, Tilburg Noord-Brabant 5047 RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5047 RA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826683]